SUNDELOREAN: Sunderland v Everton


camisetas de futbol 2018 Camiseta estupenda ,lo que esperaba para mi es original he comprado la S a mi hijo de 17 años y le queda perfecta

35 comentarios sobre «SUNDELOREAN: Sunderland v Everton»

  1. Just shows what a farcical argument that Moyes wasnt given a chance at Sunderland. Half this team was either replaced or benched in favour of the likes of n'dong 14m (couldve had mvilla back for 6m, djilobodji 8m the second worst defender I've ever seen at Sunderland, McNair and Love 5m who couldn't even hack it in the championship and 1st division..the list goes on. After mcmenemy hes our worst manager since I started watching 45 years ago.

  2. Ik heb een eenorm respect voor de fans van deze geweldige club gekregen. Sinds het moment dat ik de docu heb bekeken heb ik een zwak voor de club en zijn fans. Wat ongelooflijk hoe iedereen achter het elftal blijft staan. Ik wens de club het beste en jullie horen thuis in de premier league!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *