TILBAGE MED NYT PROJEKT! | SUNDERLAND 'TILL I DIE PROJEKTET #1


camisetas futbol americano Buena calidad,buena entraga,fue para un regalo y quedó encantada. De las mejores réplicas q he visto. La talla quizás un poco justa ,menos mal q pedí una talla más de la q normalmente gasta

Tak fordi du så med! Tjek gerne beskrivelsen for at finde mig flere steder end bare Youtube! ▶️ Join Min Discord server: …

50 comentarios sobre «TILBAGE MED NYT PROJEKT! | SUNDERLAND 'TILL I DIE PROJEKTET #1»

  1. Mat du fatter ikke hvor fucking fedt det du har gang i det er. 1 fordi jeg elsker at spille fm selv specielt i corona tiden og 2 fordi sunderland har været et af mine top 3 yndlings hold siden 2016. Virkelig fed serie du har begyndt🤩🤩🤩

  2. Hvis du har brug for en angriber så lån Troy Parrott fra spurs, sindssyg i football manager. Prøv også at få Angel Gomes fra utd på leje. Han kan spille 10er. Hvis du også har brug for en kant så køb Jack Byrne som som spiller for den irske klub Shamrock Rovers du kan får ham vildt billigt. Og hvis du har brug for en midt, så lån James Garner fra utd eller Oliver Skipp fra spurs og Curtis Jones fra liverpool. Alle sammen har 5-stjernet potentiale i fremtiden.

  3. Er selv startet med dem for en måned siden ca, og er lige nu i PL efter 2 sikre oprykninger. Lej en masse unge fra de store klubber. Jeg har haft stor succes med at købe superligaspillere såsom Daramy og Mikael Anderson, til rimelig billige penge. Derudover skal du prøve at tilbyde Bali Mumba som er på ungdomsholdet til et stort beløb, til andre klubber. Jeg har næsten fået 100 mio kroner for ham!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *