VI MODBEVISER ALLE! | SUNDERLAND 'TIL I DIE PROJEKTET


camiseta portugal Es una réplica oficial (o por lo menos así lo parece). Todo muy bien y el niño supercontento

Tak fordi du så med! Tjek gerne beskrivelsen for at finde mig flere steder end bare Youtube! ▶️ Join Min Discord server: …

20 comentarios sobre «VI MODBEVISER ALLE! | SUNDERLAND 'TIL I DIE PROJEKTET»

  1. I det mindste laver du videoer til os, det er jeg faktisk mega taknemlig over, bare det mindst er 1 video om ugen, så synes jeg ikke man kan brokke sig, og især ikke når man ved du har en svær periode i øjeblikket. Like herfra👍

  2. Lige et par tips:
    Jeg får helt dårlige nerver, når du er en mand i undertal, eller skal prøve at forsvare en føring til sidst, at du bliver på positiv eller balanceret. Overvej om du ikke skal smide den på defensiv eller ultra defensiv, når du skal forsvare en føring (Du kan også vælge "bliv disciplineret" under holdinstruktioner – det hjælper også på det)

    Og så udtales Irvine altså nærmest som "Øh"-vine" 😉

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *